PREDAVAČ
Marinko Došen

Rođen je u Rijeci gdje je i diplomirao na Tehničkom fakultetu stekavši zvanje magistar inženjer strojarstva. Završio je MBA na Zagrebačkoj poslovnoj školi - smjer naftni studij, a tijekom karijere pohađao je niz dodatnih seminara i profesionalnih usavršavanja u zemlji i inozemstvu.

Karijeru je započeo kao pripravnik u hrvatskoj petrokemijskoj industriji, a od 1997. do 2004. godine obnašao je više rukovodećih i izvršnih funkcija, uključujući poziciju predsjednika Uprave DINE. Nakon toga je kao direktor investicijske kompanije Coca-Cola Bottling Energy vodio izgradnju nekoliko energetskih projekata u Mađarskoj. Bio je izvršni direktor i član Uprave tvrtke Trast, jedne od vodećih logističkih kompanija u Hrvatskoj, nakon čega kao predsjednik Uprave vodi projekt operativnog restrukturiranja Mirne Rovinj.

Pridružio se AD Plastik Grupi 2012. godine na poziciji generalnog direktora AD Plastika Togliatti u Rusiji, a 2015. imenovan je predsjednikom Uprave. Uska mu je specijalnost upravljanje promjenama i krizni menadžment.

ORGANIZATOR

Human Capital d.o.o.
Rudolfa Bićanića 38
10000, Zagreb
OIB 08542404385